Un minor din Nisporeni este căutat de poliție după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Inspectoratul de Poliție din Nisporeni este în căutarea unui adolescent, care a plecat sâmbăta trecută de acasă și nu s-a mai întors. Băiatul, aflat în grija rudelor, a fost căutat inițial de către apropiați. Iar pentru că încercările lor s-au soldat cu eșec, ei au alertat ieri forțele de ordine, transmite Canal 2 Nisporeni



Sursa mai transmite că adolescentul împreună cu cele două surori ale sale se află în grija unei rude, după ce părinții lor au divorțat, iar mama copiilor a plecat în străinătate. Femeia, care îngrijește de minori, povestește că băiatul a ieșit, sâmbătă trecută, în jurul orei 17:00, la joacă, dar nu s-a mai întors.

„În urma măsurilor întreprinse, am stabilit că persoana dată era îmbrăcată într-un maiou de culoare albastru, pantaloni scurți de culoarea negru, părul brunet, frezat scurt.

Din discuțiile pe care le-am întreprins cu colegii, minorul vagabondează prin locurile care nu sunt locuite,” a declarat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful sectorului nr. 1 al IP Nisporeni, Denis Popescu.

Forțele de ordine roagă persoanele, care dețin informații despre locul aflării minorului, să-i anunțe  la numărul 112 sau să se deplaseze la sediul Inspectoratului de Poliție Nisporeni.

sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns