Un „influencer” din Moldova și-a incendiat mașina pentru a fi mai popular

Un tânăr din Republica Moldova și-a incendiat autoturismul pentru a deveni popular în mediul online.

Tânărul a mers cu automobilul de model SAAB în afara orașului și ….. și-a dat demonstrativ foc propriului bun mobil.

Tot procesul a fost filmat, montat și publicat ulterior pe un cont de pe canalul de Youtube.

Scopul – pentru a își crește popularitatea în mediul online și a deveni cel mai mare influencer din Republica Moldova.

Potrivit Piațaauto.md, acțiunea tânărului reprezintă o copie a unei acțiuni întreprinse de un vlogger-ul rus care şi-a incendiat Mercedesul-AMG GT 4-door Coupe acum câteva luni, stârnind reacții imense.

Atunci rusul a zis c-o face în semn de protest pentru atitudinea unui service oficial al mărcii, care nu-i identificase o problemă la mașina sa în repetate rânduri.

Revenind la tânărul nostru, comunicăm că tânărul a publicat și o mică descriere a acțiunii pe care a întreprins-o:

„Salut mă numesc Petru Baurciulu și azi am decis să fac ceva ce nu a făcut nici-un influencer din Republica Moldova. Ultima vreme primeam o sumedenie de mesaje „Pune-mi și mie 100 de lei pe cont”, „Dacă ai așa mulți bani da-mi și mie 100 de lei”,doresc să vă ofer o motivație și exemplu pentru a vă demonstra că totul este absolut posibil.

Astăzi pentru mine este o zi foarte importantă, voi începe totul de la zero fără mașină, fără bani și o să ne ridicăm împreună de la început, ceea ce am făcut eu astăzi nu a mai făcut nici-un influencer de la noi din Republica Moldova.

Nu vreau să ofer un exemplu greșit, de a vă îndemna să recurgeți la astfel de acțiuni pe care le-am făcut eu astăzi. Da după cum ați văzut și în titlu eu astăzi mi-am incendiat mașina și am ars toți banii din portmoneu, „De ce mașina?” luând în considerare că eu lucrez toată ziua online mașina este una dintre cele mai valoroase lucruri ale mele.

Însă… portmoneul l-am păstrat fiindcă nu va sta gol multă vreme. Vă recomand și voua să mergeți să vă procurați un portmoneu de la …… pentru că sunt din piele naturală și au cel mai bun „raport calitate preț” de la noi din țară. Portmoneele de la ei au un design mai deosebit și pot fi personalizate dupa placul fiecăruia(design-uri unice, gravate cu numele la dorință).

Cu siguranță veți găsi ceva pe plac și veți avea nevoie de unul după ce o să începem a face banii împreună. Totul este posibil dacă aveți motivație în voi. Înainte de a mă critica că l-am copiat pe Mihail Litvin vreau să vă spun că ceea ce am făcut eu este cu totul alt ceva: Nu merge vorba că vreau să incendiez mașina și să fac hayp pe seama acestui video, vreau să demonstrez că în scurt timp v-om obține mult mai mult decât avem acum.

Nu sunt genul de persoană care se crede mai presus decât alții, vreau să fiu o motivație zilnică pentru fiecare din voi, să vă dau o lecție corectă și de a vă schimba modul de a gândi în ceva mai bun(la noi în Moldova când vine vorba de un act de caritate nu contribuie multă lume, atât timp cât avem posibilitatea de a face și viața altcuiva mai bună nu văd de ce să nu le dăm o mână de ajutor).”

https://www.youtube.com/watch?v=TmrFBAItpZ8&feature=emb_err_woyt

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns