Un ieşean urmărit pentru furt a fost reținut în PTF Sculeni

Poliţiştii de frontieră Români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat,  pe numele căruia era emis, de către autoritățile din România, un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În data de 02 decembrie a.c., în jurul orei 14:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

ÎLa controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 23 noiembrie a.c., o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de Judecătoria Mangalia, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Iaşi, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns