Un grup de elevii din Făgăraș, Transilvania, în vizită la SPF Ungheni

Astăzi, 23 aprilie 2024, angajații Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni, în colaborare cu Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Ungheni, au organizat o activitate specială pentru un grup de 35 de elevi de la Școala Gimnazială „Ovid Densusianu” din Făgăraș, Transilvani, România.

Scopul acestui eveniment a fost familiarizarea elevilor cu activitatea Poliției de Frontieră.

Vedeți și Operațiune specială a IPM Ungheni și DR Vest pentru copiii de la grădinița „Licurici”

În cadrul acestei vizite, elevii au avut ocazia să exploreze echipamentul și mijloacele speciale utilizate de polițiștii de frontieră în activitatea de serviciu.

Mura, câinele de serviciu, a demonstrat un curs de dresaj cu canin, astfel elevii au avut posibilitatea să învețe rolul și importanța acestor animale în asigurarea protecției și siguranței transfrontaliere.

Elevii au rămas plăcut surprinși de ospitalitatea oferită de polițiștii de frontieră și au menționat că au avut parte de o experiență educațională valoroasă și interesantă.

Aceste activități sunt menite să familiarizeze tinerele generații cu activitatea Poliției de Frontieră și să contribuie la consolidarea relațiilor între tinerii din România și Republica Moldova.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

1 trackback / pingback

  1. Direcția regională Vest a IGPF alături de elevii de la Gimnaziul Costuleni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns