Un biciclist de 15 ani a decedat și altul a fost rănit. Accident tragic în r. Ialoveni

Inspectoratul Național pentru Securitate Publică informează că un biciclist a decedat și unul a ajuns la spital în urma unui accident rutier!

Aseară, în jurul orei 21:50, IP Ialoveni, a fost sesizată precum că la intrare în localitatea Bălțați raionul Ialoveni, s-a produs un accident rutier.

În accidentul rutier au fost implicați și doi bicicliști.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că cei doi bicicliști au fost tamponați de un microbuz de model Mercedes Sprinter.

În timpul deplasării pe drumul local, pe direcția Bălțați – Țipala, în curbă, pe stânga, drum în pantă, microbuzul a tamponat doi bicicliști care se deplasau din direcția opusă.

La volanul microbuzului Mercedes Sprinter se afla un bărbat de 65 de ani, domiciliat în raionul Ialoveni.

Un biciclist de 15 ani a decedat și unul a fost rănit

În urma impactului, biciclistul, minor în vârstă de 15 ani, a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței. Băiatul era domiciliat în localitatea Bălțați raionul Ialoveni.

Un alt biciclist cu aceeași vârstă, dar și pasagerul din automobil, un bărbat în vârstă de 44 de ani, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Șoferul deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul „Drager” s-a înregistrat o concentrație de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns