Un bărbat din Ungheni condamnat la închisoare pentru că a înjunghiat un bărbat în Boghenii Vechi

Procuratura raionului Ungheni anunță că, printr-o sentință, recent pronunțată de Judecătoria Ungheni, un bărbat în vârstă de 45 de ani din raionul Ungheni, a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunii de vătămare intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății.

Pentru cele mai importante știri din regiunea Ungheni cât și la nivel național abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Bărbatului i-a fost stabilită o pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 5 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii din cadrul Procuraturii raionului Ungheni, inculpatul, la 28 octombrie 2022, aproximativ la orele 05:00, aflându-se pe o stradă din sat. Boghenii Vechi, r-nul Ungheni, în urma unui conflict verbal, i-a aplicat unui bărbat, care se deplasa pe aceeași stradă, o lovitură cu un cuțit în regiunea toracelui.

Conform raportului de expertiză judiciară medico-legală, leziunile corporale cauzate victimei sub formă de plaga pe peretele anterior al toracelui pe dreapta, penetrantă în cavitatea toracică se califică ca vătămare corporală gravă, periculoasă pentru viață.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii. 

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns