Un bărbat din Sipoteni, r. Călărași, este cercetat penal pentru răpirea unui „Жигули”

Un bărbat din r-ul Călărași, este cercetat penal pentru răpirea autoturism de model VAZ 2106, cunoscut în popor și ca „Жигули 1600”




Potrivit Inspectoratului de Poliție Călărași, la data de 05 iunie 2020, ora 06.25, poliția a fost sesizată pe faptul că în comuna Sipoteni din raionul Călărași, în intervalul de timp 21:00 – 05:00, persoane necunoscute au răpit automobilul de model VAZ 2106, parcat pe strada Chişinău, pricinuind victimei o pagubă materială în sumă de 10000 lei.

Astfel, ca urmare a acțiunilor operative întreprinse de polițiștii din r-ul Călărași, a fost stabilit automobilul pe o stradă adiacentă din s. Sipoteni la o distanță de 2 km de la locul săvârșirii infracțiunii.

Totodată a fost identificată și stabilită persoana care a săvârșit infracțiunea, acesta s-a dovedit a fi un bărbat locuitor al aceluiași sat cu vîrsta de 25 ani, anterior judecat pe faptul conducerii unității de transport în stare de ebrietate și răpirea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În timpul audierilor, acesta și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport .

Dacă va fi dovedită vinovăția, acesta riscă amendă de la 850 la 1350 unităţi convenţionale sau închisoare de la 1 la 3 ani.

În prezent sunt întreprinse acțiunile procesuale în vederea întăririi bazei probatorii și transmiterea cauzei penale procuraturii.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns