Un bărbat din satul Găureni a fost bătut cu bestialitate de către doi consăteni.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din satul Găureni a ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce doi consăteni ai săi l-au snobit în bătaie și l-au aruncat peste balcon. Făptașii în vârstă de 31 și respectiv 22 de ani au fugit de la fața locului. Bărbatul a fost găsit de către fratele său. Ultimul a sunat la 112. Potrivit oamenilor legii agresorii erau în stare de ebrietate, transmite Canal 2 Nisporeni


„În jurul orelor 22, partea vătămată dormea în casă cu televizorul aprins, când au intrat persoanele indicate, tatăl cu fiul vitreg i-au aplicat forța fizică aplicându-i lovituri cu pumnii, ulterior l-au ridicat de pe pat și însoțindu-l în fața casei, de la balcon l-au aruncat peste acest balcon. Ulterior angajații poliției au solicitat intervenția ambulanței. Cetățeanul agresat se află la spitalul raional Nisporeni. Pentru a primi o decizie pe acțiunile violente și pătrunderea în domiciliu fără acordul persoanei urmează ca să stabilim gradul leziunilor corporale suferite de partea vătămată,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, șeful Secției securitate publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Nisporeni, Gheorghe Bargan.

Potrivit polițiștilor, victima se află la spitalul raional unde i se acordă tot ajutorul necesar. De cealaltă parte, angajații spitalului neagă că bărbatul este internat în instituția medicală. Oamenii legii investighează toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.



Sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns