Un bărbat din Nisporeni condamnat pentru viol și dat în căutare națională, reținut de ofițerii INI

Un bărbat de 29 de ani, din Nisporeni, dat în căutare națională de opt ani și condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol a fost reținut ieri, 29 decembrie, de ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații al IGP. 

Din datele anchetei s-a constatat că în 2011, aflându-se pe teritoriul autogării din or. Nisporeni, acesta a urcat forțat în automobil o minoră, i-a aplicat lovituri peste față și a întreținut un raport sexual forțat, contrar voinței acesteia.

Învinuitul a fost reținut, plasat în arest, unde a stat câteva luni și a fost eliberat, după care s-a eschivat de organul de urmărire penală, ascunzându-se.

În anul 2012 suspectul a fost anunțat în căutare de Inspectoratul de Poliție Nisporeni, iar în anul 2016 a fost condamnat la 6 ani de închisoare  prin Decizia Curții de Apel Chișinău.

Ultimul a fost predat inițiatorului căutării și plasat în Penitenciar.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns