Un bărbat din Fălești a ajuns la spital, după ce scuterul cu care se deplasa s-a izbit într-un automobil

Un bărbat a ajuns la spital, după ce scuterul cu care se deplasa s-a izbit într-un autombil de marca Audi. Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 16:00, în orașul Fălești, iar la volanul automobilului se afla un polițist, comunică Deschide.md

Surse din cadrul poliției locale au declarat pentru Deschide.MD că la volanul automobilului de marca Audi se afla un ofițer superior al Serviciului asistență Juridică, al IP Fălești, și care, preliminar s-ar face vinovat de producerea accdidentului.

„La fața locului s-a stabilit că angajatul IP Fălești, la volanul automobilului personal, a virat la dreapta de un drum secundar și nu acordat prioritate scuterului care se deplasa pe drum principal.

Astfel, scuterul s-a izbit în automobil. În urma impactului, motociclistul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o comoție cerebrală, fractură deschisă a femurului drept, dar și fractura oaselor gambei piciorului drept”, ne-a spus sursa.

Este de menționat că accidentul avut loc la ora când în fața IGP, zeci de baikeri au organizat o acțiune de protest prin care și-au manifestat nemulțumirea față de abuzurile poliției, după ce duminică-noaptea, la Comrat, un Duster al poliției ar fi provocat un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui motociclist și rănirea altuia.

sursa: Deschide.md

%d bloggers like this: