Un bărbat din comuna Ciorești a murit strivit de propriul tractor

Tragedie în satul Ciorești din raionul Nisporeni.

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a murit strivit de propriul tractor, pe care îl conducea pe un teren accidentat.

Cadavrul victimei a fost găsit de un trecător, care imediat, a și alertat oamenii legii. Incidentul a avut loc acum două zile, comunică Canal 2 Nisporeni.



Bărbatul şi-a anunţat socrul vineri dimineaţă că se duce la muncă.

Nu a mai ajuns însă la destinaţie, pentru că a ajuns sub roţile propriului tractor.

El a venit la mine și a spus că eu mă duc în pădure la lucru. S-a trezit de dimineață și s-a dus la deal și-a luat tractorașul și s-a dus.

El a fost specialist bun băiatul sărmanul, era muncitor ne ajuta și uite cum s-a dus din viață. Durerea este mare, dar ce să-i faci, ai plecat din lume,” a comunicat jurnaliștilor de la Canal 2 Nisporeni, socrul victimei, Gheorghe Axente.

Colegii de muncă ai victimei susţin că drumul pe care bărbatul și-a pierdut viața este unul periculos. În plus, tractorul ar fi fost defect.

El nu mergea des pe acest drum în ultimul timp, fiindcă a fost cu piciorul în ghips, dar în ultima vreme mergea cu el, fiindcă nu putea să meargă pe jos, abia a scos ghips și mergea cu tractorul ca să-i fie mai ușor.

El venea la vale, dar el nu avea nici lumină la tractor.

Bărbatul era căsătorit şi avea un copil de 12 ani. Soţia victimei munceşte în Grecia. Vecinii acestuia spun că bărbatul era de o cumsecădenie rară.



Poliția cercetează cazul.

La data de 7 decembrie 2018, aproximativ pe la orele 17:00 în satul Ciorești, pe un drum rudimentar ce unește traseul național R25 cu satul Ciorești, o persoană de gen masculin, în vârstă de 34 de ani, conducând un tractor de model bultra, producție japoneză nu s-a isprăvit cu conducerea în pantă cu declivitate mare, iar în rezultat tractorul s-a inversat.

În urma accidetului rutier persoana nominalizată a decedat la fața locului,” a menționat pentru Canal 2 Nisporeni, Sergiu Robu, IP Nisporeni.

sursa: Canal 2 Nisporeni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns