Un bărbat din Cantemir a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de prietenul de pahar

La 29 decembrie curent, ofițerii Inspectoratului de Poliție Cantemir a fost sesizată de o femeie, locuitoare a raionului, care a comunicat că la ieșirea din satul Cania, are loc o încăierare între două persoane.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, în urma unui conflict care ulterior a degenerat într-o bătaie, un bărbat în vârstă de 57 de ani,  i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului  unui bărbat în vârstă de 63 de ani, după ce ambii  au consumat împreună băuturi alcoolice.

Bărbații nu au un loc permanent de trai și consumă frecvent băuturi alcoolice. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că la 26 decembrie curent, pe fonul consumului excesiv de alcool, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Blândești, raionul Ungheni, și-a înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie fratele mai mic, în vârstă de 32 de ani.

Detalii în articolul Crimă la beție în satul Blândești. Un bărbat și-a înjunghiat mortal fratele de 32 de ani

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: