Un bărbat din Călărași, a fost găsit spânzurat în parcul „La Izvor”

O persoană a chemat poliția, după ce a găsit, ieri dimineață, cadavrul unui bărbat pe malul lacului din parcul „La Izvor”, din sectorul Buiucani al capitalei, informează Deschide.md



Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depistat ieri, în jurul orei 08:55, de către o persoană care se plimba prin parc și care a și anunțat imediat poliția.

La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul IP Buiucani, dar și un medic legist, care au găsit cadavrul bărbatului agățat cu o funie de creanga unui copac de pe malul lacului, fără semne de moarte violentă.

Alexei Grosu, șeful IP Buiucani, a declarat telefonic pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 40 de ani, originar din raionul Călărași, care și-ar fi pus capăt zilelor fără ca să lase vreun bilețel de adio.

„Bărbatul era căsătorit în capitală și avea doi copii în vârstă de 10 și respectiv 15 ani. Soția victimei ne-a zis că bărbatul a ieșit din casă fără ca să-i zică unde se duce, dar că nici nu avea probleme grave care l-ar fi făcut să-și ia zilele”, a precizat Grosu.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele în care a murit bărbatul, dar și ce l-a determinat pe acesta să se sinucidă.


sursa: Deschide.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns