Un adolescent din Sipoteni s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său

Un adolescent a ajuns la spital, după ce s-a împușcat cu arma de vânătoare a tatălui său în timp ce urca pe o scară. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:20, în localitatea Sipoteni, din raionul Călărași, transmite Deschide.md



Tatăl adolescentului a sunat la poliție și a declarat că fiul său în vârstă de 17 ani, din neatenție, s-a împușcat în mână și în picior cu o armă cu țeavă lisă.

Potrivit reprezentanților de la Inspectoratului de Poliție Călărași, adolescentul, în timp ce se afla singur acasă, a găsit cheile de la safeul în care tatăl său păstra legal două arme de vânătoare și o armă pneumatică, iar după ce l-a deschis, a luat una din cele două arme de vânătoare.

„Acesta a luat una dintre cele două arme de vânătoare, o pușcă de model IJ 18 cal. 16×70, pe care a încărcat-o, iar când se urca cu ea pe o scară în podul casei, din neatenție s-a împușcat.

În prezent, adolescentul se află internat în Spitalul raional Călărași. Starea de sănătate a acestuia este stabilă”, ne-a spus reprezentantul poliției.

Oamenii legii au ridicat ambele arme de vânătoare și cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns