ULTIMATUM de 48 de ore pentru companiile ce reabilitează traseului R1 Ungheni – Chișinău

Urmare a vizitei de lucru în raionul Strășeni, Prim-ministrul în exercițiu Pavel Filip, s-a artăt extrem de indignat de modul cum decurge „epopea” reabilitării traseului național R1 Ungheni – Chișinău. Despre acest lucru se comunică pe pagina de facebook a premierului.


„Am dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor, să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen. 

Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu îi interesează că această firmă plătește din 2016 penalități de 360 mii de euro (din peste 5 milioane de euro calculate pentru 3 contracte), oamenii vor să meargă pe drum de calitate.

Și noi avem o responsabilitate în fața cetățenilor.

Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat”, conchide Premierul.

Valoarea lucrărilor pentru drumul național R1 Chișinău – Ungheni se estimează la peste 55 milioane de euro.

Totodată, reamintim că News.Ungheni.org a scris de mai multe ori despre „Epopoea” reabilitării traseului R1 Chișinău – Ungheni:

Galerie Foto

4 trackback-uri / pingback-uri

  1. Comisarul european Adina Vălean a inspectat centura st. Bahmut și a satului Pojarna, parte a traseului R1 Ungheni - Chișinău - Știri din regiunea Ungheni
  2. Epopea R1 Ungheni – Chișinău: ASD va instala semafoare la intersecțiile cu drumurile de acces spre Trușeni, Cojușna și Roșcani - Știri din regiunea Ungheni
  3. Galerie foto // Cum arată traseul național R1 Ungheni - Chișinău la 21 aprilie 2020 - Știri din regiunea Ungheni
  4. Epopea R1 Ungheni – Chișinău: Lucrărilor de construcție centurii st. Bahmut și s. Pojarna – executate în proporție de circa 77% - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns