Ultima oră // Primăria Ungheni restabilește parțial circulația transportului public

În atenția locuitorilor și oaspeților municipiului Ungheni!

Primăria municipiului Ungheni anunță că începând cu ziua de 18 martie, se restabilește parțial circulația microbuzelor pe rutele din municipiul Ungheni.



Circulația transportului public va avea loc cu respectarea normelor sanitare recomandate de autoritățile naționale privind prevenția infecției cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Vezi Harta traseelor rutelor de transport public în Municipiul Ungheni

Totodată, Primăria municipiului Ungheni anunță că începând cu 19 martie, va fi dat publicității orarul de circulație a microbuzelor pe perioada situației de urgență.

Amintim că Decizia de a sista circulația transportul public intern pe teritoriul municipiului Ungheni până la 01 aprilie 2020 a fost luată urmare a ședinței extaordinare a Comisiei situații excepționale a raionului Ungheni din 16 martie curent și publicată în Decizia nr. 2E/1.

Vezi: COVID-19 // Autoritățile din Ungheni au decis sistarea transportului public intern, comerțului ambulat și a slujbele religioase

Totodată, în legătură cu această situație, două companiei de taxi din municipiul Ungheni, „Avantaj” și S.C. „Neosertrans” S.R.L, s-au oferit să acorde un suport angajaților Spitalului raional Ungheni și să asigure transportul gratuit cadrele medicale de la domiciliul la spital și invers.

Acțiunile acestor companii au fost inspirate din inițiativa platformei iTaxi:



Statistica oficială privind COVID-19 în Moldova la ora 10:00 a zilei de 18 martie 2020:



Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



1 trackback / pingback

  1. Orarul transportului public din mun. Ungheni pe perioada situației de urgență - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns