UE, UNDP, UNICEF și Primăria mun. Ungheni anunţă concurs de desen la tema „Cum văd eu orașul meu peste 5 ani”

Programul „EU4Moldova: regiuni-țintă”, finanțat de Uniunea Europeană/ European Union in the Republic of Moldova și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova/ UNDP Moldova în parteneriat cu UNICEF și Primăria municipiului Ungheni anunţă un concurs de desen la tema „Cum văd eu orașul meu peste 5 ani”.



Condiţiile concursului

  • Desenele prezentate la concurs trebuie sa fie realizate prin tehnica desenului sau picturii, colorate cu pensulă, creioane sau carioci pe foaie/carton de culoare albă, format A4.
  • Toate desenele vor avea înscrise pe verso numele, prenumele, vârsta autorului şi un număr de telefon.
  • Desenele trebuie să fie originale şi să nu mai fi fost premiate la alte concursuri similare.
  • Fiecare participant poate înainta pentru concurs un singur desen.
  • Desenele vor fi evaluate și selectate de un juriu constituit din reprezentanți ai PNUD, UNICEF, APL și partenerii proiectului.
  • Desenele vor fi evaluate în funcţie de relevanţa lor pentru tema dată, originalitate și de concordanța lor cu cerințele expuse mai sus.

Desenele vor fi colectate și depuse în bir. 205, Primăria municipiului Ungheni până la data de 16 ianuarie, 2020!

Date de contact: Marina Atamuratov, specialist cultură, tineret și sport (tel. 079018941, 236 2 74 39), e-mail: primaria.ungheni@gmail.com.

Vor fi premiate cele mai bune 3 desene, care vor fi publicate pe pagina de Facebook PNUD Moldova, a Programului „EU4Moldova: regiuni țintă” si nu numai, și vor fi utilizate și plasate pe materialele de vizibilitate ale programului.

Premiile vor fi acordate câştigătorilor în cadrul unei festivități organizate cu ocazia lansării programului în municipiul Ungheni, care va avea loc pe date de 24 ianuarie 2020, în incinta Palatului de Cultură din municipiul Ungheni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns