Trei tineri din Ungheni şi Criuleni sunt câştigătorii primei ediţii al quiz-ului Pro Integritate

Quiz-ul Pro Integritate, organizat de către Centrul Național Anticorupție a revinit într-o forma actualizată, cu module interactive și interesante.

Săptămâna trecută, s-a desfăşurat în format online prima ediție, la care au participat instituțiile liceale din r. Nisporeni, tinerii din cadrul Centrului raional de tineret Ungheni și Criuleni.

Trei tineri din Ungheni şi Criuleni sunt câştigătorii

Astfel, câştigători au fost desemnaţi Stanislav Semenenco (locul I) și Lera Tcaciuc (locul III) din Centrul raional de tineret Criuleni, iar pe locul II s-a clasat Doina Țîcu din cadrul Centrului raional de tineret Ungheni.  

Quiz Pro-Integritate este un proiect care urmărește să mobilizeze elevii, liceenii și studenții universităților din Moldova în studierea într-un format interactiv (prin joc) a fenomenului corupției.

Acest proiect este elaborat de Direcția Educație Anticorupție a Centrului Național Anticorupție cu implicarea voluntarilor anticoruptie a CNA și asistența UNDP Moldova în parteneriat cu Direcțiile educație raionale.

Obiectivul proiectului urmărește consolidarea culturii de integritate în rîndul elevilor, liceenilor, studenților, prin prisma asimilării interactive a informațiilor privind premisele și efectele fenomenului corupției.

Anul trecut, Quiz „Pro-Integritate” a reunit în jur de 300 de elevi. Concursul este organizat cu sprijinul proiectului „Lupta împotriva corupției prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de către PNUD în colaborare cu Centrul Naţional Anticorupţie, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Proiectul se desfăşoară în perioada 2019-2021.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Faci un comentariu sau dai un răspuns?