Trei sportivi Ungheneni vor participa la Festivalul Internațional la tenis de masă, ediția 2021

Consiliul raional Ungheni informează că la 29 iunie curent, în cadrul instituției a avut loc ședința Consiliului de administrație a Fondului de susținere al sportivilor de performanță.

Urmare, Consiliul raional Ungheni își declară susținerea pentru participarea a 3 sportivi ungheneni la Festivalul Internațional la tenis de masă din Bulgaria, ediția 2021

Ședința Consiliului de administrație a Fondului de susținere al sportivilor de performanță a fost prezidată de vicepreședintele raionului, doamna Tatiana Lazăr.

Potrivit unui comunicat, membrii Consiliului au votat unanim întru oferirea oportunității de participare a Unghenilor la competiția sportivă internațioanlă.

Astfel, 3 reprezentați ai tenisului de masă din Ungheni și un antrenor concura pentru un loc pe podium la Festivalul Internațional la tenis de masă din Bulgaria.

Sportivii Ungheneni sunt membrii Lotului Național iar antrenorul este profesor de sport în cadrul Școlii Sportive Raionale Ungheni.

Ediția din anul 2021 se va desfășura în perioada 25 – 29 iulie 2021, în stațiunea Albena din Bulgaria.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns