Tragedie la Nisporeni. Un bărbat de 54 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a murit după ce casa în care locuia a luat foc. Tragedia a avut loc în seara zilei de duminică, 11 aprilie, în jurul orei 20:25, în satul Șișcani din raionul Nisporeni.

Poliția și pompierii au fost chemați de un consătean al victimei, care a declarat că în gospodăria unui locuitor a izbucnit un incendiu.

Potrivit TV8, ofițera de presă al Inspectoratului General al Poliției responsabilă de IP Nisporeni, Cristina Vicol, a declarat că incendiul a izbucnit într-o odaie a casei de în care se afla și proprietarul.

A murit intoxicat cu monoxid de carbon

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că în jurul orei 19:30, într-o odaia în care se afla și victima, de la soba de încălzire cu lemne a izbucnit un incendiu, care a fost stins de către vecini până la sosirea pompierilor.

Bărbatul a fost scos din casă inconștient tot de către vecini.

La sosirea ambulanței s-a constatat decesul care posibil a survenit în urma intoxicației cu monoxid de carbon și a arsurilor de pe spate și a picioarelor.

În urma examinării vizuale a cadavrului nu au fost depistate careva semne de agresiune fizică. Din spusele rudelor, bărbatul locuia de unul singur și făcea abuz de băuturi alcoolice, conflicte cu careva persoane nu ar fi avut. 

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat pentru efectuarea expertizei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d bloggers like this: