Tragedie în Măgdăcești. Un copil a decedat strivit de un gard din beton

Tragedie în localitatea Măgdăceşti din raionul Criuleni. Un copil de numai nouă ani a murit după ce peste el a căzut o bucată de bloc din beton, dintr-un gard, peste care minorul a vrut să sară, pentru a recupera o minge cu care se juca.



Incidentul tragic a avut loc ieri, 12 mai, în jurul orei 17.30. Micuţul a fost transportat la Institutul Mamei şi a Copilului, unde astăzi, din nefericire, a decedat, comunică Publika.md.

Copilul a fost internat în secţia neurochirurgie, în stare extrem de gravă.  Băiețelul era în comă, inconștient și nu prezenta semne de viaţă. Nu a fost supus unei intervenţii chirurgicale. A fost intubat la respirație artificială”, a declarat Maxim Cazacu, purtător de cuvânt al Institutul Mamei şi a Copilului.

Potrivit oamenilor legii, băiatul de nouă ani se juca cu mingea cu alţi doi prieteni. La un moment dat, mingea a ajuns în ograda unui gospodar, iar acesta a mers să o ia. În timp ce a vrut să sară gardul, peste el a căzut o parte din structură, care l-a lovit în cap.

Băiatul era elev în clasa a treia şi mai are o soră de trei ani. Potrivit primarului din Măgdăceşti, familia este una responsabilă, nu este la evidenţa poliţiei, iar ambii părinţi sunt încadraţi în câmpul muncii.




Fii primul care comentează

Lasă un răspuns