Tragedie fără margini în satul Valea Mare din Ungheni. Un bebeluș a decedat în drum spre spital, după ce a căzut din cărucior

Tragedie fără margini în ccomuna Valea Mare din raionul Ungheni. Un copil a decedat în drum spre spital, după ce la 31 iulie a fost lăsat fără supraveghere, a căzut din cărucior și s-a lovit la cap.



Potrivit Inspectoratului de Poliție Ungheni, bebelușul de aproape un anișor a fost lăsat fără supraveghere de mama sa, o tânără în vârstă de 25 de ani, și a căzut cu capul în jos din cărucior, comunică Deschide.md

„Ieri dimineață (31 iulie), în jurul orei 08:30, beblușul a căzut din cărucior și s-a lovit la cap. Astăzi (1 august) copilului i s-a făcut rău și a fost chemată o ambulanță, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar acesta a decedat în drum spre spital”, ne-a spus sursa.

Oamenii legii cercetează cazul pentr ua stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

„În urma acestui incident, copilul s-a ales cu excoriaţii în regiunea frunţii şi a nasului. Mama acestuia, iniţial nu s-a adresat după ajutor medical deoarece considerase că nu a fost o lovitură puternică. pe parcursul zilei de ieri, 1 august,  aproximativ pe la ora 14:50, din cauza că copilul se simţea rău, avea febră şi răsufla greu, a mers la centrul de sănătate pentru acordarea ajutorului medical, iar până a ajuns, din nefericire copilul a decedat”, ne-a spus Bețivu.

Cazul dat a este examinat de IP Ungheni, pentru soluţionarea şi adoptarea unei decizii în conform legislației.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns