Tinerii din JCI Ungheni au repartizat cetățenilor măști donate de municipalitatea Nanchang

Seria faptelor bune realizate de Unghenenii voluntari ai Camerei tinerilor antreprenori JCI Ungheni continuă.

Astfel, la 28 aprilie curent, voluntarii JCI Ungheni au venit în ajutorul Autorității publice locale din urba de pe malul Prutului și au repartizat măști de protecție cetățenilor municipiului Ungheni.



Reamintim că municipalitatea Nanchang din China a răspuns ajutorul acordat anterior de cetățenii municipiului Ungheni și au donat 40 000 măști de protecție. Acțiunile de suport reciproc au loc în baza unui Memorandum de înfrățire între urbe.

Anterior, la 5 februarie curent, la solicitarea partenerilor chinezi, Primăria Ungheni a lansat Campania ”O mască donată = o viață salvată”, urmare a cărei au fost achiziționate 34 600 măști medicale.

Din numărul de măști achiziționate, 33 000 au fost transmise municipalității Nanchang, în momentul în care China avea nevoie cel mai mult de ajutor în lupta sa contra COVID 19. Ulterior – chinezii au răspuns cu aceași monedă.

Din comunicatul Camerei tinerilor antreprenori JCI Ungheni referitor la bumerangul faptelor bune:

Pentru că acesta nu poate să fie doar o simplă postare, vom veni cu o descriere mai detaliată pentru a evita o parte din remarci.

1. JCI Ungheni a ales să se implice în campania lansată de Primăria municipiului Ungheni “O mască donată = o viață salvată”. Această implicare a constat în donații de bani și măști din partea membrilor JCI Ungheni. Am susținut această campanie pentru că este una corectă și altruistă.

2. Și pentru că există un boomerang al faptelor bune, s-a întâmplat că cetățenii orașului chinez să ne răspundă cu aceeași monedă, fiind chiar mai generoși. În aceeași ordine de idei, Primăria municipiului Ungheni, căreia îi mulțumim, a transmis o parte din măști asociației noastre (convinși fiind probabil de valorile pe care această organizație a demostrat-o în timp).

3. La rândul nostru, am constituit un grup de lucru care să distribuie aceste măști locuitorilor orașului Ungheni. O parte au fost distribuite, o altă parte urmează!

Gând bun și #bebetter!

Vedeți și „Bannerul” și colaborarea pe timp de pandemie dintre Ungheni și Nanchang

Galerie Foto cu tinerii JCI Ungheni în acțiune:

Vedeți mai acțiuni / campanii realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



6 trackback-uri / pingback-uri

  1. Marina Zamă - noua președintă JCI Ungheni 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  2. JCI Ungheni lansează campania „Alături de Ucraina” și organizează 3 puncte de colectare a ajutorului umanitar pentru refugiați - Știri din regiunea Ungheni
  3. JCI Ungheni organizează a III ediție a evenimentului social-caritabil „Garderoba Socială” - Știri din regiunea Ungheni
  4. JCI Ungheni invită la Maratonul municipiului Ungheni la ciclism 2023 - Știri din regiunea Ungheni
  5. La Ungheni va avea loc prima ediție a Festivalului municipiului Ungheni la Tenis de masă în aer liber - Știri din regiunea Ungheni
  6. La Ungheni va avea loc prima ediție a Festivalului la Tenis de masă în aer liber - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns