Tinerii care au aruncat cu excremente în sediul PSRM din Căușeni identificați

Inspectoratul de Poliție Căușeni informează că au reținut trei persoane care s-ar face vinoveți de vandalizarea sediului PSRM cu excremente animaliere.

La 2 iunie curent, tinerii au aruncat două „culioace” cu excremente pe pereții și incinta sediului PSRM din Căușeni.

Urmare a investigațiilor. s-a stabilit că cei trei suspecți au vârstele de 28 și 29 de ani și sunt locuitori ai raionului Căușeni.

Tinerii și-au recunoscut vina și sunt cercetați în stare de libertate.

Pe acest caz, ofițerii Inspectoratului de Poliție Căușeni au inițiat o cauză penală pentru huliganism. Pentru gestul lor, ei riscă să achite amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la cinci ani.

Tinerii ar fi recunoscut că gestul lor a fost unul de protest față de acțiunea pro-PSRM petrecută anterior în orașul Edineț.

Amintim că la 2 iunie curent, sediul formațiunii politice „Partidului Socialiștilor din Republica Moldova” din orașul Căușeni a fost vandalizat cu un „culioc” plin cu balegă.

Din imaginile publicate pe pagina de Facebook de către Oleg Cuciuc, ex-vicepreședinte al raionului Căușeni, se vedea că ușa de la intrarea în oficiu fusese murdărită cu excremente.

Mai mult, tinerii au aruncat o sacoșă plină cu excremente și în interior sediului.

Imaginile de la fața locului, devenite virale în următoarele zile:

Redacția NEWS.UNGHENI.ORG condamnă manifestarea simpatiei sau a antipatiei cu asemenea gesturi. Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de o campanie electorală civilizată și în baza principiilor democratice.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: