Tânărul motociclist accidentat grav pe R1, transportat în stare extrem de gravă la Chișinău

Motociclistul în vârstă de 32 de ani, accidentat grav luni după amiază pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, a fost transportat în stare extrem de gravă, de la Călărași la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

În urma accidentului violent petrecut în segmentul dintre satele Sipoteni și Bahmut, tânărul motociclist a rămas fără un picior.

În seara zilei de ieri, 24 august, motociclistul, fiul unui cunoscut om de afaceri la Ungheni, a fost transportat cu aviația sanitară de la Spitalul raional Călărași la Institutul de Medicină Urgentă din mun. Chișinău.

Amintim că din cauza vitezei excesive, tânărul a pierdut controlul ghidonului și a intrat violent într-un podeț din lemn, amplasat peste un canal de evacuare a apelor pluviale la câțiva metri de traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

În rezultatul impactului violent, piciorul motociclistului a fost amputat mecanic, iar el a fost transportat la spital în stare de inconștiență fiind internat în secția de reanimare al Spitalului raional Călărași.

Tânărul este cunoscut spațiului public pentru scandalurile cu Poliția și seria de contravenții înregistrate în trafic.

Potrivit mai multor surse media, tânărul motociclist ar fi fiul președintelui unei mari companii.

Sursele precizează că tânărul, a ajuns în atenția opiniei publice, după ce în data de 12 Mai 2020, a făcut mai multe sesiuni live pe Facebook în timp ce se afla pe o stradă din capitală, demonstrându-și lipsa de respect față de polițiști.

Acesta se arăta deranjat de faptul că a fost stopat, în timp ce se deplasa cu o motocicletă „Suzuki”, pentru că a încălcat regulile de circulație

Nicula a avut atunci un comportament agresiv și invoca diverse motive, refuzând să prezinte actele polițiștilor de patrulare.

În timpul documentării, conducătorul motocicletei a opus rezistență și a ultragiat unul din angajații INSP, astfel, polițiștii au fost nevoiți să îl rețină. La scurt timp, pentru a împiedica acțiunile legale ale angajaților Poliției a intervenit și prietenul motociclistului, care se afla la volanul unui automobil de marcă „Bentley”.

În timpul reținerii, unul din angajați a suferit traume, iar celuilalt polițist i-a fost deteriorată uniforma de serviciu. Vă avertizăm că imaginile video de mai jos conțin limbaj licențios.

https://youtube.com/watch?v=4x8t7eLoOZk%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dro-RO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent
https://youtube.com/watch?v=JPcM8QeIATM%3Fversion%3D3%26rel%3D1%26showsearch%3D0%26showinfo%3D1%26iv_load_policy%3D1%26fs%3D1%26hl%3Dro-RO%26autohide%3D2%26wmode%3Dtransparent

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns