SUA a donat Poliției un nou lot de echipament de protecție împotriva COVID-19

Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin intermediul Ambasadei SUA la Chișinău, a oferit la 11 martie 2021, Inspectoratului General al Poliției,  un lot de echipament individual de protecție personală împotriva COVID-19.

Donația, în valoare de peste 39 375 de dolari, conține măști, mănuși, dezinfectant și a fost transmisă  în sprijinul acțiunilor de prevenire a răspândirii virusului  în subdiviziunile IGP.

În context, șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu vine cu un mesaj de mulțumire și recunoștință  pentru asistenţa importantă oferită de către partenerii  americani, care, de fiecare dată, au fost alături noi. Această donație este una semnificativă și foarte utilă, deoarece polițiștii ca și medicii  sunt în prima linie pentru combaterea COVID-19.

Menționăm că, Poliția Republicii Moldova a beneficiat, dintotdeauna, de sprijinul Ambasadei SUA la Chișinău, pentru progresarea pe plan profesional, iar donarea acestui echipament face parte din asistenţa tehnică acordată de către Guvernul SUA Guvernului Republicii Moldova în baza Scrisorii de Acord din 28 august 2001 şi a amendamentelor acesteia şi are drept scop consolidarea capacităţilor Ministerului Afacerilor Interne în combaterea răspândirii COVID -19.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: