Străzile Vasile Lupu, Viilor și 1 Mai din orașul Nisporeni vor fi asfaltate

Locuitorii străzilor Vasile Lupu,Viilor dar și Întâi Mai ai sectorului Satul Nou din Nisporeni au un mare motiv de bucurie. În doar două săptămâni, aceștia vor circula pe un drum proaspăt asfaltat. Oamenii spun că au așteptat ani buni renovarea drumurilor. Lucrările de reabilitare au început săptămâna trecută, transmite Canal 2 Nisporeni



Muncitorii spun că au în față o misiune grea. Asta pentru că drumurile erau într-o stare deplorabilă.

’„Gropi sunt foarte multe, foarte multe. Noi avem deja patru zile de când muncim aici și lumea nu crede,” a spus un muncitor.

Dirigintele de șantier, Victor Trestian afirmă pentru Canal 2 Nisporeni că lucrările decurg conform termenului stabilit.

Acuma este prima stadie la începutul lucrărilor. Acum la timpul de față varianta albă pe strada 1 Mai și tot în timpul de față  se face egalizări pe strada Viilor și vor pune un strat de asfalt de uzură. Strada Viilor are lungimea de 10.000 de metri pătrați. Aici sunt 5300 de metri pătrați,Vasile Lupu. Pe strada 1 Mai sunt tot 10.000 de metri pătrați. Străzile 1 Mai și Viilor toate vor  fi asfaltate,” a comunicat șeful de șantier, Victor Trestian.

Nerăbdători sunt locuitorii sectorului, care spun că în scurt timp vor avea parte de un drum bun.

’„Până acum mergeam până la genunchi în noroi călcam în apă. O să mergem cu ochii închiși. O să mergem pe trotuar fugulița, fugulița. Îmi pare bine că se face drumul bun,” a afirmat o localnică.

’„Foarte bună părere avem. Foarte greu, fiindcă erau gropi. Când plouă la mine în ogradă vine foarte mult nămol din drum. Când vine apa totul vine în ogradă. Mulțumim la conducători,” a spus o localnică.

Douăzeci și unu de ani în urmă eram în glod. Acum o să fie și mai bine,” a spus un localnic.

O părere bună că se face strada cu asfalt și deja nu o să mergem prin pietre, dar pe asfalt,” consideră un localnic.

Ulterior, și alte străzi din oraș vor fi renovate.

sursa: Canal 2 Nisporeni



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns