#StațiAcasă // Mesajul inedit transmis de polițiștii din Călărași

În contextul situației epidemiologice din țară, angajații Ministerului Afacerilor Interne în comun Ministerul Apărării au demarat mai multe acțiuni de informare a populației, inclusiv difuzarea mesajelor de prevenire a răspândirii și infectării cu virusul COVID-19 din mașinile din dotare.



Totodată, unele subdiviziuni desconcentrate ale Ministerului de Interne folosesc și alte metode pentru a atrage atenția asupra riscului epidemiologic și promovarea mesajului #StaiAcasă.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Călărași, în conlucrare cu Adrian Rusu, locuitor al orașului Călărași, au scris pe o bucată de material mesajul „StaiAcasă, s-au deplasat pe pista aerodromului sportiv din oraș și au fotografiat mesajul de la înălțime.

Urmare, au publicat materialele foto și au reiterat regulile de securitate epidemiologică:

  • să respectați regimul de carantină/ autoizolare;
  • stați acasă;
  • verifică temperatura corpului;
  • practică distanța socială;
  • spală-te pe mâni;

Totodată, angajații Inspectoratului de Poliție Călărași recomandă locuitorilor raionului din inima codrilor ca în cazul în care cunosc o persoană revenită în țară de peste hotarele țării și nu respectă regimul de carantină, să fii cetățean responsabil și apelează serviciul de urgență 112.

În contextul celor expuse supra, amintim că în regiunea Ungheni au avut loc mai multe acțiuni de promovare a mesajului #StaiAcasă / #StațiAcasă de serviciile desconcentrate și de administrațiile publice locale:



Galerie Foto:



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns