StarNet anunță investiții în modernizarea rețelelor optice în Chișinău, Bălți și Ungheni

Cea mai mare companie privată de prestare a serviciilor de internet și televiziune prin cablu din Moldova, StarNet, informează că inițiază un program complex de modernizare a rețelelor optice în 3 regiuni strategice ale țării, informează News.Ungheni.org

Potrivit unei publicații a directorului și fondatorului companiei, în scurt timp ei începem modernizarea rețelelor optice în Chișinău, Bălți și Ungheni.

Sursa mai informează că în următori 2 ani, compania StarNet va investi peste 200 mln lei.

Timp de 6 luni vor fi modernizate o rețea de peste 205 km de fibră optică, pentru ca abonații companiei să simtă adevărata putere a internetului de mare viteză, încă mulți ani înainte.

StarNet – mai bun, mai rapid, mai puternic!

Potrivit unei noutăți de pe site-ul companiei, calitatea serviciilor va fi îmbunătățită substanțial, iar fiecare membru al familiei StarNet va beneficia de:

  • Internet de 10 ori mai rapid cu viteză de până la 1000 Mbps;
  • conexiune mai stabilă și de 2 ori mai puține deranjamente;
  • tehnologii de ultimă generație și echipamente performante;
  • video streaming 4K;
  • gaming online la un alt nivel, pentru a juca non-stop, fără laguri sau întreruperi și cu cea mai bună rată FPS.
https://youtube.com/watch?v=_IUOBjbtozk%3Ffeature%3Doembed

Totodată, Alexandru Machedon informează că își dorește foarte mult ca clienții companiei sa se bucure de cele mai noi produse, servicii și tehnologii!

StarNet este primul operator care a implementat tehnologia de fibră optică în țară și care a reușit să dezvolte cea mai mare rețea gratuită de Wi-Fi din Estul Europei.

Datorită dedicației întregii echipe, am revoluționat internetul în Moldova și am clasat republica noastră în topul clasamentelor internaționale la viteza de acces la internet. 

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns