Starea drumurilor publice la 8:30 a zilei de 2 februarie 2021

La ora 8:30 a zili de 2 februarie 2021, Administrația de Stat a Drumurilor informează că circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă.

În noaptea din 1 februarie spre 2 februarie, pe întreg teritoriul țării au fost înregistrate temperaturi scăzute, în nordul țării a nins, în centrul și sudul țării – fără precipitații.

Astfel, starea părții carosabile în zona de Nord este înzăpezită, pe alocuri lunecuș, în zonele de Centru și Sud – umedă, pe unele sectoare de drum s-a format polei.

În această perioadă, pe drumurile publice naționale au fost efectuate lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și deszăpezire cu utilizarea a 134 de utilaje speciale și implicarea a 226 de muncitori rutieri.

Codul galben de schimbare bruscă a vremii rămâne în vigoare până la data de 2 februarie.

Administratorii drumurilor monitorizează continuu toate sectoarele de drum periculoase, astfel încât orice dificultate apărută în trafic să fie soluționată operativ. Lucrările de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului continuă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: