Starea drumurilor publice la 7 februarie 2021

La moment, Administrația de Stat a Drumurilor informează că circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă.

În noaptea din 6 spre 7 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri înzăpezită.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe  drumurile publice naționale din toate regiunile republicii lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului cu utilizarea în procesul tehnologic a 182 de utilaje speciale și antrenarea a 281 de muncitori rutieri.

Potrivit informațiilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninsoarea se va menține pe tot parcursul zilei, iar luni  vor cădea precipitații sub formă de lapoviță.

În prezent, administratorii drumurilor continuă să desfășoare lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului pe drumurile unde este necesară intervenția acestora.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns