Stare de Urgență în Sănătate Publică la Chișinău până la 15 aprilie 2021

Decizia Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică Municipală Chișinău a fost luată în cadrul ședinței care a avut loc la ora 14 00 până la 16 00, în timp ce se desfășura CSS, ieri.

Decizia a fost scrisă imediat după ședință, doar că a durat în timp până ce toți responsabilii au semnat documentul.

Acest lucru a fost mai complicat, deoarece ședința a fost organizată în zoom, iar membrii comisiei sunt la distanță. Iată de ce, Decizia Comisiei municipale doar a transpus deciziile luate de Comisia Națională, iar acestea au fost până la decizia și recomandările Consiliului Suprem de Securitate care au fost anunțate de președinte. Iar decizia Comisiei Naționale este obligatoriu pentru a fi transpusă.

Se reiterează, în mod special, prin atenționare repetată, obligativitatea purtării măștilor de protecție in toate spațiile publice deschise și închise pe întreg teritoriul municipiului Chișinău, inclusiv în stradă și în transportul public.

Masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul.

Purtarea măștilor de protecție este o măsură esențială obligatorie în perioada pandemica COVID-19, element de responsabilitate civică și comunitară.

Se extinde, pe perioada stării de urgență în sănătate publică, declarată până la 15 aprilie 2021, pe întreg teritoriul municipiul Chișinău, regimul special de activitate, aprobat prin Hotărârea CESP Chișinău nr. 32 din 21 februarie 2021.

Hotărârea nr.33 din 13.03.2021 a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chișinău

Hotărârea nr. 33 din 13 mar… by News Ungheni

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: