SPPS a donat INSP-ului 7 motociclete pentru fluidizarea traficului rutier

Serviciul Protecție și Pază de Stat a donat Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al IGP motociclete performante pentru fluidizarea traficului rutier.

Potrivit SPPS, șapte motociclete de model „YAMAHA” precum și echipamentul aferent au fost donate astăzi, 29 aprilie 2021, din gestiunea Serviciului de Protecție și Pază de Stat în cea a Ministerului Afacerilor Interne.

Evenimentul vine drept soluție pentru facilitarea și fluidizarea traficului rutier, dar și pentru menținerea ordinii publice.

Transmiterea unităților de transport va asigura o reacționare promptă a polițiștilor, oferind posibilitatea documentării și gestionării unor situații neordinare, experiența dată fiind utilizată frecvent și peste hotarele țării.

De menționat că Serviciul de Protecție și Pază de Stat de-a lungul timpului atestă o bună cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne, atât la organizarea și desfășurarea misiunilor de protecție, cât și pe segmentul asigurării ordinii publice și securității cetățenilor.

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns