Sora bărbatului care a detonat grenada în Hirova: „El a fost ieri la mine, era cu grenada”

Sora bărbatului care a detonat o grenada în satul Hirova din raionul Călărași a oferit mai multe detalii despre incident. Aceasta a spus că bărbatul ar fi făcut-o pentru ca soția acestuia s-ar fi întors din Israel cu un alt bărbat, transmite TV8



Femei a mai povestit jurnaliștilor de la TV8 că de dimineață, fratele ei ar fi venit la ea în ospeție, iar asupra sa acesta ar fi avut grenada. Ea povestește că a fost până la magazin, iar când a venit a auzit o bubuitură puternică.

„Când am venit, am fost și am luat niște chiperi de la magazin și „bah”. A venit așa o bubuitură, o căldură aici tocmai am amețit. Și oameni cei din deal au auzit. El a fost ieri la mine, era cu grenada. El a spus că vrea să o ucidă. Ea a venit azi din Israel cu alt bărbat.

Să vezi în internet cum stau ei. Și el de atâtă s-o…”, a spus sora bărbatului.

Înainte ei nu se ceratu. Tot a început când ea a plecat peste hotare. Ea de trei ani este în Israel”, a povestit soțul surorii bărbatului care a detonat grenada.

În apropiere de locul unde a avut loc incidentul se află și o grădiniță.

Un bărbat în vârstă de 57 ani a detonat o grenadă în satul Hîrova, raionul Călăraşi.

În urma incidentului, cinci persoane au ajuns la spital. La scurt timp, patru persoane au fost externate. Acesta nu au avut de suferit.

Bărbatul care a detonat grenada este unul dintre cei care a avut de suferit.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns