Șoferul unui BMW, încătușat după ce a provocat un accident la Bilicenii Vechi, Sângerei

Un tânăr a fost încătușat de oamenii legii, după ce a refuzat să tragă pe dreapta și a încercat să scape de inspectorii de patrulare, însă a provocat un accident.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 27 mai, în jurul orei 18:20, în localitatea Bilicenii Vechi, din raionul Sîngerei, comunică portalul Deschide.md



Sursa mai specifică că este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani.

Totul a început, după ce dânsul a fost observat de un echipaj de patrulare când se deplasa cu viteză excesivă la volanul unui automobil de marca BMW 730D, cu plăcuțe de înmatriculare de Lituania.

Vitezomanul a fost somat de polițiști să tragă automobilul pe dreapta, însă acesta nu s-a subordonat cerințelor și a accelerat încercând să scape de polițiști.

Ulterior, tânărul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent într-un automobil de marca Honda Acord și a fost proiectat într-un stâlp.

În urma impactului, pasagerul din Honda, un tânăr în vârstă de 33 de ani, s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost transportat la spital.

Oamenii legii l-au încătușat pe șoferul BMW-ului, iar pe numele său a fost întocmit un proces verbal pentru neîndeplinirea indicației legale de oprire a vehiculului şi de acordare vehiculelor a priorității de trecere.





sursa: Deschide.md



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns