Șoferul decedat în accidentul de pe traseul R16 Sculeni – Bălți ar fi șeful Direcției teritoriale Ungheni al SIS

Un bărbat în vârstă de doar 36 de ani a decedat după ce automobilul pe care îl conducea, s-a izbit violent într-un copac pe traseul R16 Sculeni – Fălești – Bălți în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești.

Accidentul rutier a avut loc ieri, 12 ianuarie 2021, la ora 15:50.

Deja în seara zilei de ieri, jurnalistul portalul Deschide.md, Vadim Ungureanu, anunța pe canalul său de Telegram (Ungureanu 112) că șoferul decedat în tragicul accident rutier de lângă Răuțel, originar din municipiul Bălți, nu era un simplu angajat al Serviciului de Informații și Securitate.

Sursa specifică că bărbatul ar fi fost șeful Direcției teritoriale Ungheni al Serviciului Informații și Securitate.

Redacția NEWS.UNGHENI.ORG se lătură mesajului de condoleanțe expus de sursă pe canalul său de telegram și transmite Sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi preţuit.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns