Sinteza INSP pentru Revelion: 1 880 de încălcarea ale RCR depistat de ofițerii de patrulare

În weekendul curent, inspectorii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1 880 de încălcări ale șoferilor.

Operațiunile Inspectoratului Național de Securitate Publică au vizat traseele naționale în perioada 31 decembrie – 4 ianuarie curent.

Astfel, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1 880 de încălcări ale șoferilor, dintre care:

  • aproximativ 900 de șoferi au depășit limita de viteză;
  • 72 se aflau în stare de ebrietate la volan;
  • 250 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.
  • 184 de conducători auto au primit procese-verbale, deoarece nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere;
  • 38 de șoferi nu aveau cuplată centura de siguranță.

Inspectorii Inspectoratului Național pentru Securitatea Publică au intervenit de urgență în 228 de solicitări parvenite de la cetățeni prin intermediul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112.

Angajații INSP sunt implicați în permanență la asigurarea securității circulației rutiere și a ordinii publice.

Pentru că ne aflăm în perioada sărbătorilor, inspectorii INSP reamintesc să nu urcați la volan dacă ați consumat alcool.

Rețineți, alcoolemia poate crește timp de până la 3 ore după ce ați consumat ultima băutură.

Și nu încercați să câștigați timp apăsând pe accelerator, orice manevră efectuată cu viteză se pate transforma într-un accident rutier.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: