Sinteza INSP pentru 13 – 15 martie: cca 1600 de încălcarea ale RCR

În acest weekend, inspectorii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1600 de încălcări ale șoferilor.

Operațiunile Inspectoratului Național de Securitate Publică au vizat traseele naționale în perioada 13 – 15 martie curent.

Astfel, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1600 de încălcări ale șoferilor, dintre care cele mai grave fiind:

  • 761 de șoferi au depășit limita de viteză;
  • 151 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor şi altor participanţi la traficul rutier;
  • 40 de conducători auto au fost înlăturați de la volanul mașinii, deoarece se aflau în stare de ebrietate;
  • 197 nu au respectat indicatoarele rutiere.

În perioada indicată, din cauza șoferilor imprudenți, pe teritoriul țării s-au produs 14 accidente rutiere, soldate cu 17 persoane traumatizate.

Angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică întreprind zilnic acțiuni de prevenire a încălcărilor rutiere, pentru a menține siguranța în traficul rutier.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns