Și-a înjunghiat soțul după o ceartă în familie. Isprava unui femei din Calmațui, r. Hâncești

La 4 decembrie curent, Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hânceşti a fost alertat prin intermediul Serviciului 112, despre un incident petrecut în satul Calmațui, informează CRATIMA.MD

Apelul a fost efectuat de o femeie care a solicită ajutorul pentru soțul său, căruia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit.

La scurt timp, la fața locului s-au deplasat angajații IP Hâncești și ai SAMU Hâncești

Preliminar, s-a stabilit că la domiciliul soții au avut musafiri cu care au servit băuturi alcoolice, ulterior, după plecarea oaspeților, între soți a izbucnit un conflict care a degenerat într-o bătaie.

În timpul bătăii, femeia, în vârstă de 38 de ani, a luat un cuțit și i-a aplicat soțului o lovitură cu cuțitul în zona abdomenului, după care solicitat serviciul 112.

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat de urgență la Spitalul raional Hâncești.

La moment, de către angajații poliției se efectuează acțiuni în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Informația a fost confirmată pentru Info Curier Hâncești de către ofițerul de presă al IGP, responsabilă de Inspectoratul de Poliție Hâncești, Cristina Vicol.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns