Sfântul TRICOLOR va fi proiectat pe clădirea Federației Industriilor din São Paulo, Brazilia

La 30 de ani de independență față de URSS, Sfântul TRICOLOR, Drapelul Republicii Moldova, va fi proiectat pe sediul Federației Industriilor din orașul São Paulo, Brazilia, informează Ambasada Republicii Moldova în SUA.

Potrivit misiunii diplomatice, tricolorul va fi proiectat, începând cu 27 august, ora 18.00 (Brazilia Time sau UTC/GMT – 3 ore) și până în dimineața zilei de 28 august, ora 6.00 am (ora locală).

„Unul dintre reperele majore ale orașului São Paulo, Brazilia – clădirea Federației Industriilor (FIESP), construită în 1979, care are un design piramidal și o înălțime de 99 metri – 16 etaje, va fi iluminată în culorile drapelului Republicii Moldova, onorând cei 30 ani de independență a țării noastre”.

Acțiunea a fost realizată în cooperare cu Consulul Onorific al Republicii Moldova în Republica Federativă a Braziliei, Flavio Mendes Bitelman, susțin reprezentanții ambasadei.

Totodată, amintim că și în Dublin, au fost arborate 6 drapele al Republicii Moldova în contextul celebrării celei de-a 30-a aniversări a independenței țării noastre și celebrării a 20 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre R. Moldova și Irlanda.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns