Se anunță concurs: Ungheni are Talent

Voluntarii „Pro Ungheni” în comun cu Primăria municipiului Ungheni invită toți doritorii să participe la prima ediție a concursul „Ungheni are Talent”.


„Dacă ești talentat și vrei sa arăți tuturor ca meriți să câștigi acest concurs, te invităm să participi la cel mai tare concurs de talent și câștigi trofeul cel mare în cadrul primei ediții a concursului „Ungheni are Talent”. Înscrie-te, particpă si arată tuturor ce poți!”

Prima ediție a concursul muzical „Ungheni are Talent” va avea loc la 15 decembrie curent, în Sala mică a Palatul de Cultură din municipiul Ungheni.

Sunt bineveniți toți cei care se consideră talentați într-un domeniu sau altul şi dornici de a arăta Ungheniului tot de ce sunt în stare, a menționat pentru Expresul.md, Nicolina Melnic, lidera echipei de voluntari „Pro Ungheni”.

Potrivit ei, preselecția va fi făcută în baza formularelor trimise online.

Pentru a participa la prima ediție a concursului „Ungheni are Talent”, doritorii urmează a se înscrie completând un formular.

Formularul poate fi accesat pe pagina de facebook Voluntarii Pro Ungheni sau documentul Concurs de Talente.

Totodată, spectatori vor achita o taxă simbolică de 5 lei.



Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns