Se anunță concurs: Ungheni are Talent

Voluntarii „Pro Ungheni” în comun cu Primăria municipiului Ungheni invită toți doritorii să participe la prima ediție a concursul „Ungheni are Talent”.


„Dacă ești talentat și vrei sa arăți tuturor ca meriți să câștigi acest concurs, te invităm să participi la cel mai tare concurs de talent și câștigi trofeul cel mare în cadrul primei ediții a concursului „Ungheni are Talent”. Înscrie-te, particpă si arată tuturor ce poți!”

Prima ediție a concursul muzical „Ungheni are Talent” va avea loc la 15 decembrie curent, în Sala mică a Palatul de Cultură din municipiul Ungheni.

Sunt bineveniți toți cei care se consideră talentați într-un domeniu sau altul şi dornici de a arăta Ungheniului tot de ce sunt în stare, a menționat pentru Expresul.md, Nicolina Melnic, lidera echipei de voluntari „Pro Ungheni”. Potrivit ei, preselecția va fi făcută în baza formularelor trimise online.

Pentru a participa la prima ediție a concursului „Ungheni are Talent”, doritorii urmează a se înscrie completând un formular.

Formularul poate fi accesat pe pagina de facebook Voluntarii Pro Ungheni sau documentul Concurs de Talente.

Totodată, spectatori vor achita o taxă simbolică de 5 lei.%d blogeri au apreciat: