#SaveULIANA // Ungheneni pentru Uliana. Împreuna schimbăm destine

UPDATE (14:10, 12 februarie 2021): Unghenenii au suflet mare, cât o pâine caldă ….

Urmare a publicării articolului, Ungheneanca Voitenco Rusu Ala a fost contactată de o altă mămică, care, s-a oferit să doneze un set de covorașe speciale pentru reabilitare.

Acest lucru denotă că țara și poporul acesta are viitor. Unghenenii se mobilizează pentru a o ajuta pe micuța Uliana.

Știrea inițială (13:20, 12 februarie 2021): Un nou caz în care o copiliță din Ungheni are nevoie URGENT de ajutor a zguduit mediul online din Ungheni, și nu doar ….

Potrivit mai multor femei, în special tinere mămici, abonate fidele al portalului nostru, este nevoie urgent de implicarea Unghenenilor, ori …. Unghenenii mereu au fost o comunitate unită, blajină și mereu gata de a ajuta persoana aflată în primejdie.

De acestă dată, redacția NEWS.UNGHENI.ORG scoate în evidență cazul micuței Uliana, născută prematur și care suferă de malnutriție severa și paralizie cerebrala

Din descrierea cazului pe pagina Cristina Mastac Comerzan:

Dragi prieteni, o mămică din Ungheni a ajuns în pragul disperării. Nu mai reușește sa facă fața nici măcar cheltuielilor pentru mâncare

Locuința familiei e în stare deplorabila, fiind la ultimul etaj, în camera ploua ca și afara. Pereții plini de mucegai pun în pericol sănătatea micuței Uliana, care și așa are un șir de probleme de sănătate.

Uliana a fost născuta prematur, diagnosticata cu paralizie cerebrala, malnutriție severa (8 kg la 2.5 ani) și hidrocefalie

Micuța are nevoie de lapte pentru malnutriție, scutece nr 4, reabilitare, produse alimentare și de igiena, covorașe speciale pentru reabilitare (atașez poze).

Ar fi minunat în primăvara și cu reparația sa ii ajutam!

Tel mamei Elena, Ungheni: 069754425

Puteti urmari si sustine cazurile aflate in vizorul Ask a Mom aici: https://www.facebook.com/donate/826414968157390/?fundraiser_source=external_url sau prin paypal: cristina.mastac@yahoo.com cu mentiunea “pentru Uliana” Impreuna schimbam destine ❤️❤️❤️

Informația cu privire la acest caz a ajuns la redacția noastră datorită insistenței și mesajelor recepționate din partea Unghenencei Voitenco Rusu Ala.

Tot Ala ne-a mai comunicat că a decis să se implice și să ajute această mămică. Totodată, oricine îi poate urma exemplul.

Ungheneni pentru Ungheneni!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns