Săptămâna Mondială a Alăptării la Spitalul raional Nisporeni

„Susținem alăptarea împreună!”

La 6 august, la Instituția Medico – Sanitară Primară „Spitalul Raional Nisporeni” a avut loc un seminar informativ dedicat mămicilor și viitoarelor mămici, organizat cu prilejul Săptămînii Mondiale a Alăptării (SAM).



La eveniment au participat medici obstetricieni – ginecologi Zgîrvaci Liuba, Midrigan Ecaterina, Semionov Vsevolod și neonatologul Claudia Ursu, care au discutat despre importanța alăptării la sân, proprietățile laptelui matern, dar și despre beneficiile alăptării asupra copilului și a mamei, informează instituția medicală pe pagina sa de facebook.

Participantelor le-au fost împărțite buclete informative despre cum alimentăm corect la sîn, durata procesului de alăptare și alte informații referitoare alăptării la sân.

Amintim că la 2 august curent, administrația Spitalului raional Ungheni a organizat un eveniment inedit, parte a unei campanii naționale, de susținere și încurajare a alăptării la sân. Evenimentul a purtat denumirea simbolică – „Susținem părinții, încurajăm alăptarea!”

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns