S-a pierdut o bătrânică din Cetireni. Rudele cer ajutor pentru a o găsi

O femeie în vârstă de 76 de ani, locuitoare al satului Cetireni din raionul Ungheni, a dispărut.

Duminică, 26 august curent, în jurul orelor 16:30, bătrânica pe nume Maria Drăgan, a fost văzută pentru ultima dată. Potrivit rudelor, doamna Maria era îmbrăcată într-un halat cafeniu, înflorat, pe cap purta o batistă înflorata și era încălțată în papuci albaștri.A plecat într-o direcție necunoscută, spre câmpuri din extravilanul satului Cetireni. Totodată, rudele au solicitat și suportul Inspectoratului de Poliție Ungheni care a informat toți ofițerii de sector din regiune.

Deja de 2 zile, familia doamnei Maria o caută peste tot în sat cât și în  imprejurimile localității.

Potrivit rudelor, în ultima perioadă bătrânica își pierdea memoria. Avea obiceiul să se duca după iarba pentru animale, dar se întorcea mereu acasă.

Oricine are informații despre locul unde se află persoana dispărută este rugat să apeleze numerele Inspectoratului de Poliție Ungheni – 112 ori 0236 22980 sau pe fiica doamnei Maria – Ana 069753042

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: