Rockerii trupei unghenene ”The Wax Road” pornesc în primul lor turneu prin Europa

Rockerii trupei unghenene de hard rock și rock clasic ”The Wax Road”, pornesc în primul lor turneu prin Europa, întitulat „Spring European Tour 2019”, informează Ziarul regional Expresul.



Veronica Gorea, autoarea articolului, informează că seria de concerte va începe în România la 5 aprilie și va continua în Ungaria, Polonia, Republica Cehă, Austria, Slovenia, Serbia și Bulgaria.

Sursa mai precizează că potrivit lui Iarosolav Cojocaru, managerul trupei, vestea bună e că în câteva dintre țările menționate băieții vor evolua împreună cu alte formații autohtone.

E o experiență nouă pentru noi. Suntem implicați pentru prima dată într-un turneu atât de vast și, practic, fără zile libere”, a menționat pentru Expresul, Iarosolav Cojocaru, după care a punctat: „Așteptările sunt rezonabile, direct proporționale cu munca noastră. Am lucrat mult, facem repetiții încontinuu, ne dorim un turneu de calitate”.

Băieții vor cânta piese din primul lor album „Rambler In The Dark”, care conține 10 piese în stil hard rock și blues rock, inspirate atât din rock-ul anilor 70, cât și din muzica modernă. Acest album a fost lansat în 2016. Dar vor cânta și câteva piese noi, din albumul care urmează să apară.

Turneul se va încheia la Chișinău pe data de 18 mai.

„Ne-am fixat un scop: de a organiza, odată la doi ani, un concert la Ungheni, în aer liber, fără taxe, doar cu muzică bună”, a mai menționat Iaroslav, punctând câ în această vară, planifică un concert și acasă, la Ungheni.




sursa: Expresul.md

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. Video // Solistul trupei unghenene The Wax Road, Dan Timofei, a acces în semifinalele SuperStar România - Știri din regiunea Ungheni
  2. Rockerii trupei unghenene „The Wax Road” au lansat o nouă piesă - „The world goes to the dogs” - Știri din regiunea Ungheni
  3. Video // Evoluția lui Dan Timofei, solistul trupei The Wax Road, în semifinala SuperStar România - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns