Reprezentanții Delegației Uniunii Europene au efectuat o vizită la Ungheni

La 4 iunie curent, reprezentanții Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, în frunte cu Domnul Mathieu BOUSQUET, șeful unității – Georgia, Moldova și cooperarea transfrontalieră a vecinătății, au efectuat o vizită în raionul și municipiul Ungheni, informează Consiliul raional Ungheni.



În cadrul vizitei, oficialii au discutat despre viitoarele proiecte de dezvoltare  socio-economică incluzivă, durabilă și integrată pentru îmbunătățirea standardelor de trai ale cetățenilor din raionul Ungheni, prevăzute conform acțiunii adoptate de UE ,,Împuternicirea economică incluzivă a regiunilor focale ale Republicii Moldova”, fiind selectate regiunile Ungheni și Cahul.

Pe parcursul vizitei, reprezentanții Delegației, au participat, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni, la ,,Сonsultarea publică a Proiectului în domeniul egalității de gen și eliminării violenței împotriva femeilor și copiilor”. Proiectul este implementat de UN Women Moldova și UNICEF Moldova cu suportul financiar al Uniunii Europene.

Galerie Foto:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns