Reportaj Albasat.net // Campania „STOP alcool la volan” continuă la Nisporeni

De la începutul anului, 54 de şoferi din Nisporeni au urcat la volan în stare de ebrietate avansată. Astfel, viteza excesivă şi alcoolul la volan rămân cele mai frecvente încălcări ale şoferilor.

Acestea fiind şi principalele cauze care pot genera accidente rutiere, transmite Albasat.netPentru a preveni acest fenomen, poliţiştii din Nisporeni au desfăşurat campania „STOP alcool la volan”, în cadrul căreia au discutat cu şoferii despre consecinţele grave ce pot urma atunci când o persoană urcă băută la volan.

“Nu lăsa alcoolul să preia controlul! Pe data de 2 octombrie a fost marcată ziua consumului nociv de alcool şi această campanie continuă. Sunt informaţii foarte utile ca dvs să citiţi. Dacă aveţi copii, vă dăm un ghid al părintelui responsabil.”

Oamenii legii au repartizat pliante informative tematice cu privire la consecinţele șofatului în stare de ebrietate şoferilor de pe rutele de microbuze, dar şi taximetriştilor.

De la începutul acestui an, în raionul Nisporeni au avut loc 21 de accidente rutiere, în urma cărora 4 persoane au decedat, iar altele 28 au fost traumatizate.

Galerie Foto:%d blogeri au apreciat: