Reguli de comportament în piețele din mun. Ungheni pe perioada COVID-19

La 11 mai 2020, Celula de criză a Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni a decis reluarea activităților Piețelor Centrale din municipiul Ungheni.

Urmare, Piața Centrală va fi deschisă în zilele de marți, joi și sâmbătă, între orele 6:00 și 17:00, iar piețelor „Pitulicea” (cartierul Tinereții, str. Bernardazzi nr. 11) și „Setraco”, cunoscută și ca piața Rândunica (cartierul Centru, str. Națională, f/n), vor activa zilnic, cu excepția zilei de duminică.



În cadrul aceleiași Decizii, Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni mai comunică că începând cu data de 11 mai 2020, în toate spațiile publice închise, indiferent de forma de proprietate (publice sau private) din mun. Ungheni ( instituții, spații comerciale. farmacii. etc.), purtarea mijloacelor de protecție a gurii și nasului este obligatorie.

Vezi și Piețele Comerciale din municipiul Ungheni își reiau activitatea

Totodată, administratorii localurilor, spațiilor comerciale, transportului urban de pasageri, etc – nu vor permite cetățenilor accesul fără mijloace de protecție a gurii și nasului.

Urmare, administrația publică locală din urba de pe malul Prutului vine cu o serie de reguli de comportament obligatorii pentru administratorii unităților comerciale și pentru cumpărători:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns