Proiectul „Orașul Călărași – Licurici în inima Codrilor”

Proiectul de modernizarea sistemului de iluminat public ,,Licurici în inima Codrilor” continuă la Călărași.

Potrivit Primăriei orașului din inima Codrilor, la moment demarează lucrările din cadrul proiectului „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima Codrilor”.

Vedeți și Start implementării Proiectul „Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului”

Astfel, implementarea proiectului „Efficient public lighting in Calarasi city – Firefly in the heart of forests” (Eficientizarea iluminatului public în orașul Călărași – Licurici în inima codrului), include domeniile prioritare incluse în Planul de Acțiune pentru Energia Durabilă în orașul Călărași pentru perioada 2014-2020 (PAED).

Orașul Călărași – Licurici în inima Codrilor

Obiectivele stabilite în proiect sunt în conformitate cu prioritățile orașului stabilite în Planul de Acțiuni pentru Energie Durabilă (PAED), care sprijină autoritățile publice locale în implementarea măsurilor integrate din PAED și duc la o economie reală de energie de aproximativ 713,57 MWh / an și peste 316,4 t CO2 în an.

Totodată, proiectul prevede punerea în aplicare măsurile de eficiență energetice în conformitate cu obiectivele Convenției Primarilor privind Clima și Energia – cea mai mare inițiativă mondială a orașelor pentru acțiuni locale privind clima și energia.

Comunitate are drept ambiție să reunească administrațiile locale care se angajează în mod voluntar să atingă obiectivele Uniunii Europene în materie de climă și energie.

Proiectul este implementat în parteneriat cu IDIS „Viitorul” și a început în 2018, ca parte a programului regional de vecinătate estică în sprijinul inițiativei emblematice a Parteneriatului Estic privind dezvoltarea urbană durabilă.

Proiectul este finanțat de către Uniunea Europeană, co-finanțat de către Agenția pentru Eficiență Energetică și Primăria or. Călărași.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram, și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns